Medal Europejski dla Analizy Finansowej

Medal Europejski dla Analizy Finansowej

Fot. Ryszard Baranowski BCC

Warszawa, 7 czerwca 2017 r. OVB Allfinanz Polska otrzymała od Business Center Club oraz Europejskiego Komitetu Ekonomiczno-Społecznego z siedzibą w Strasburgu, Medal Europejski dla naszej Analizy Finansowej.

Medalem Europejskim wyróżniane oraz promowane są usługi oferowane przez firmy działające na terenie Polski, które odpowiadają najwyższym standardom europejskim. Nominowany produkt, usługa musi spełniać wymagane prawem normy oraz mieć odpowiednie licencje. Istotna jest również wiarygodność i dynamika firmy.

OVB Allfinanz Polska spełniając wszelkie te wymagania dołączyła do grona wyróżnionych firm.

Medal ten jest potwierdzeniem, iż Analiza Finansowa, którą OVB wykorzystuje i udoskonala od ponad 47 lat jest najlepszym możliwym narzędziem do codziennej pomocy naszym Klientom.

Business Centre Club powstał pod koniec XX w., w 1991 roku. Jest prestiżowym Klubem przedsiębiorców i największą w kraju ustawową organizacją indywidualnych pracodawców. Do BCC należy 2000 członków (osób i firm). Członkowie BCC, reprezentujący blisko 250 miast, skupiają się w 23 lożach regionalnych na terenie całej Polski. BCC jest organizacją międzynarodową, członkiem Europejskiego Komitetu Ekonomiczno-Społecznego, instytucji opiniującej Komisji Europejskiej w Brukseli.